30.5.2017 :: Couleur caramelin meikit jälleen Oranssissa!

Couleur caramelin -meikit ovat tulleet taas ekokampaamo Oranssin valikoimiin. Tervetuloa tutustumaan näihin  ihaniin luomumeikkeihin! 16.5.2017 :: Yrttikurssi ke 17.5 Haiharan kartanolla!

Keväinen villiyrttikurssi Haiharan kartanolla pitää sisällää yrttiopastusta ja vinkkejä yrttien käytössä ruoan valmistukseen ja hiusten hoitoon.

Lisätietoja ekokampaamo Oranssista.28.4.2017 ::

Ajanvarauksen voit tehdä Ekokampaamo Oranssiin puhelimella 0505931721 soittamalla tai tekstiviestillä, sähköpostilla ekokampaamo.oranssi@gmail.com tai facebookin kautta viestillä. 

Tervetuloa!3.2.2017 :: Ajanvaraus Ekokampaamo Oranssiin.

Ajanvarauksen voit tehdä Ekokampaamo Oranssiin puhelimella 0505903639 soittamalla tai tekstiviestillä, sähköpostilla ekokampaamo.oranssi@gmail.com tai facebookin kautta viestillä. 

Tervetuloa!18.1.2017 :: Ekokampaamo Oranssista ekosertifioidut kasvivärit!

Kasvivärit sopivat kaikille hiuslaaduille. Kasviväri antaa rakennetta ohuille hiuksille, silottaa kiharaa hiusta, korjaa vaurioitunutta ja oikein käkkärää kiharaa se vähän höllentää. Kasviväreillä voidaan värjätä punaisia, ruskeita, mustia,  vaaleita hiuksia ja näiden sekoituksia. Suosittelen lämpimästi! -Tiina ekokampaaja11.1.2017 :: Savivaalennuksesta!

Eettisistä ja ympäristönsuojelullisista syistä Ekokampaamo Oranssissa emme tee hapetteella tehtävää savivaalennusta, jota nyt markkinoilla on. Se vahingoittaa hiusta ja kuormittaa vesistöjä.

EKOKAMPAAMO ORANSSI ON 100% EKOKAMPAAMO! Kunnioitamme ihmistä ja luontoa!31.12.2016 :: Kiitos vuodesta 2016!

Ekokampaamo Oranssi palvelee seuraavan kerran ti 3.1. Aloitamme vuoden 2017 lettikurssilla 4.1 Klo 17. Ilmoittautumiset Oranssin numeroon 0505931721 (tekstarikin käy). Myös sähköpostiin voi laittaa ilmoittautumisen ekokampaamo.oranssi@gmail.com.8.12.2016 :: Esittelyssä energialeikkaus!

Ekokampaamo Oranssissa energialeikkaukseen kuuluu aina intilainen päänhieronta ja hiuksiin ja hiuspohjaan laitetaan myös juuri sinulle sopiva öljy. Intilainen päänhieronta vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa ja puhdistaa koko kehoa laittamalla kehon virtauksen liikkeelle. Hieronnan jälkeen hiukset pestää ja ne leikataan tasapainottavalla energialeikkaustekniikalla. Myös kampaaminen on osa puhdistavaa energialeikkausta. Veistä ei käytetä energialeikkauksessa. Saksilla leikataan niin,että teräviä kulmia ei jää hiuksiin. Hiuksen omat kasvusuunnat otetaan huomioon. Tämä tekniikka ei juurikaan sulje pois mitäön hiusmalkeja.Tämä hiustenleikkauskokemus on rentouttava ja rauhoittava. Tervetuloa!! Lahjakortti energialeikkaukseen on loistava lahja! 2.11.2016 :: Tiesitkö?

Ekokampaamo Oranssissa tehdään hiusten ja päänahan hoitoja savella ja merilevällä ja vaikka näiden yhdistelmällä. Savella on rasvoittuvuutta tasapainottava ja puhdistava ominaisuus ja se sopiikin liiasta hiusten rasvoittumisesta kärsiville. Merilevä taas kosteuttaa ja puhdistaa hiusta ja päänahkaa. Se sopii siis hiusten ja päänahan kuivuudesta kärsiville. Hoito voidaan tehdä myös niin,että päänahkaan tuleen savi ja latvaan merilevä. Hoitoon kuuluu intialainen päänhieronta. Kummatkin hoidot ravitsevat päänahkaa ja hiusta.Tervetuloa hemmotteluun!11.10.2016 :: KAIJA JUURIKKALA EKOKAMPAAMO ORASSISSA!!

Kaija Juurikkala maalaa sielunmuotokuvia Oranssissa torstaina 13.10 klo 15-18.

Tervetuoa!! 
Seuraavat 10  Edelliset 10